[WANTED] Pixelartysta
4 posters
Strona 1 z 1
[WANTED] Pixelartysta
Witam,
Dziś potrzebujemy kilku osób, aby projekt mógł powstać szybciej.
Potrzebnych jest nam z dwóch pixelartystów. Na pewno nie będziesz pracować
sam jako iż jest już jeden pixelartysta a jest nim Retip. Jesteś zainteresowany?
Jeśli tak to czas abyś się mógł wykazać i napisać podanie na ów posadę.
Wzór podania:
Podania proszę składać w tym temacie , poniżej.
Dziś potrzebujemy kilku osób, aby projekt mógł powstać szybciej.
Potrzebnych jest nam z dwóch pixelartystów. Na pewno nie będziesz pracować
sam jako iż jest już jeden pixelartysta a jest nim Retip. Jesteś zainteresowany?
Jeśli tak to czas abyś się mógł wykazać i napisać podanie na ów posadę.
Wzór podania:
- Kod:
Nick:
Prace przykładowe (2):
Kontakt:
Podania proszę składać w tym temacie , poniżej.
Ostatnio zmieniony przez Memosyne dnia Nie Sty 08, 2012 3:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Re: [WANTED] Pixelartysta
Nick: Vking
Staż: rysowałem dla kilku projektów , nie tak jak Retip ale myślę że też ok
Prace przykładowe: to jest to co aktualnie mam na kompie i nie jest raczej wyjątkowo górnolotne ale postaram się zrobić coś porządnego w najbliższym czasie aby pokazać moje umiejętności
Kontakt:
mejl: marekspr @ gmail.com(bez spacji przy małpie, nie moglem wrzucic mejla bo pisalo że musze być przynajmniej 7 dni na forum, najwięĸsza szansa skontaktowania się ze mną)
gg: 6363585 (rzadko bywam)
Staż: rysowałem dla kilku projektów , nie tak jak Retip ale myślę że też ok
Prace przykładowe: to jest to co aktualnie mam na kompie i nie jest raczej wyjątkowo górnolotne ale postaram się zrobić coś porządnego w najbliższym czasie aby pokazać moje umiejętności
Kontakt:
mejl: marekspr @ gmail.com(bez spacji przy małpie, nie moglem wrzucic mejla bo pisalo że musze być przynajmniej 7 dni na forum, najwięĸsza szansa skontaktowania się ze mną)
gg: 6363585 (rzadko bywam)
Vking- Genin
- Liczba postów : 13
Reputacja : 13
Narazie nic nie moge powiedzieć, czy jesteś przyjęty do składu, czy też nie, zrób coś ciekawego i wrzuć tu, badz zalóż wlasny temat.
Postać była by lepsza w mniejszych rozmiarach, lecz czekam na jakieś dalesze prace, mam nadzieje, że będą bardziej zadawalające. ;]
Napewno będziemy w kontakcie, a skoro rzadko można cie zastac na gg, to my bywamy najczęściej na Skype. Jak chcesz podaj dane, a my się napewno z tb skontaktujemy.
Pozdrawiam Retip.
Postać była by lepsza w mniejszych rozmiarach, lecz czekam na jakieś dalesze prace, mam nadzieje, że będą bardziej zadawalające. ;]
Napewno będziemy w kontakcie, a skoro rzadko można cie zastac na gg, to my bywamy najczęściej na Skype. Jak chcesz podaj dane, a my się napewno z tb skontaktujemy.
Pozdrawiam Retip.
Retip- Academy Student
- Liczba postów : 4
Reputacja : 4
Praca ciekawa, spróbuj zrobić dwie graficzki 32x32.
Wtedy myślę, że będę mógł ocenić czy należysz do projekty czy też nie.
1) Gaara Kazekage (postać(przód)
2) Gurda Gaary.
Pozdrawiam.
Wtedy myślę, że będę mógł ocenić czy należysz do projekty czy też nie.
1) Gaara Kazekage (postać(przód)
2) Gurda Gaary.
Pozdrawiam.
zrobiłem grafiki, tak się prezentują:
zrobiłem jeszcze Sanbiego gdyż za późno przeczytałem twój post i byłem juz w połowie pracy to uznałem że dokończe. Wydaje mi się mały jak na demona ale starałem się go zmieścić w rozmiarach 64x64
zrobiłem jeszcze Sanbiego gdyż za późno przeczytałem twój post i byłem juz w połowie pracy to uznałem że dokończe. Wydaje mi się mały jak na demona ale starałem się go zmieścić w rozmiarach 64x64
Vking- Genin
- Liczba postów : 13
Reputacja : 13
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: