Wasze pomysły
+4
Nameman
Raezil
Vking
Memosyne
8 posters
Strona 1 z 1
Wasze pomysły
Składajcie tutaj propozycje innowacyjnych systemów i nie tylko.
Oczekujemy różnorodność propozycji. Mamy nadzieję, że większość
pomysłów będzie mogło ujrzeć światło dziennie i wejść do gry.
Oczekujemy różnorodność propozycji. Mamy nadzieję, że większość
pomysłów będzie mogło ujrzeć światło dziennie i wejść do gry.
Secret Techinque - Kekkei Genkai
w temacie
https://valiantvillage.forumpl.net/t6-secret-techinque-kekkei-genkai
wymieniliście rodzaje zdolności jakie można nabyć.
1) Bakuton
2) Mokuton
3) Enton
4) Byakugan
5) Shikotsumyaku
6) Hyōton
7) Shōton
Rinnegan
9) Sharingan
10) Mangekyō Sharingan
11) Eternal Mangekyō Sharingan
mamy jedynaście kekkei genkai z czego 4 to sharingan (3,9,10,11). 2 to techniki z fillerów (6 - haku używał 1 techniki lodu,7), kolejne 2 grupy to techniki oczne (4, a więc dla kogoś kto chce pograć postacią z normalnymi technikami mamy 2 możliwości (1,2).
moim zdaniem załe sharingany powinny zosatć "zapakowane" do sharinganów, 1 i 7 wywalić z tej listy dodać za to: kontrole chrząszczy, marionetki, medic ninjutsu, summonowanie żab oraz techniki z nimi związane, tak samo węże, moim zdaniem nawet lepiej będzie anonimowym nija grać tak aby nie być związaym z żadnym klanem czyli móc isę naucyzć takich własnie technik jak mial jiraira, orochimaru, zestu, kisame,
https://valiantvillage.forumpl.net/t6-secret-techinque-kekkei-genkai
wymieniliście rodzaje zdolności jakie można nabyć.
1) Bakuton
2) Mokuton
3) Enton
4) Byakugan
5) Shikotsumyaku
6) Hyōton
7) Shōton
Rinnegan
9) Sharingan
10) Mangekyō Sharingan
11) Eternal Mangekyō Sharingan
mamy jedynaście kekkei genkai z czego 4 to sharingan (3,9,10,11). 2 to techniki z fillerów (6 - haku używał 1 techniki lodu,7), kolejne 2 grupy to techniki oczne (4, a więc dla kogoś kto chce pograć postacią z normalnymi technikami mamy 2 możliwości (1,2).
moim zdaniem załe sharingany powinny zosatć "zapakowane" do sharinganów, 1 i 7 wywalić z tej listy dodać za to: kontrole chrząszczy, marionetki, medic ninjutsu, summonowanie żab oraz techniki z nimi związane, tak samo węże, moim zdaniem nawet lepiej będzie anonimowym nija grać tak aby nie być związaym z żadnym klanem czyli móc isę naucyzć takich własnie technik jak mial jiraira, orochimaru, zestu, kisame,
Vking- Genin
- Liczba postów : 13
Reputacja : 13
Re: Wasze pomysły
Ktoś mający tą classe z rinneganem mógłby używać odbiorników chakry. Odbiorniki ( każdy odbiornik miałby tą samą grafikę tylko nazywałyby się tendo itp) można kupic u npc albo tworzyłby odbiorniki za pomocą jutsu . Gdy użyjemy odbiorniku na deada potwora sumonuje nam się potwór np tendo bandit (miałby umiejętności ścieżki tendo)
Raezil- Academy Student
- Liczba postów : 4
Reputacja : 5
wydaje mi się iż up is imba, moim zdanie jak już ma być ten rinnengan to tak aby summonowac najpierw jakść sicieżkę a potem używac techik których bez tego summona się użyć nie da.
Vking- Genin
Co do węży, żab itp. one będą ale nie jako jutsu lecz jako Pet System.
Będzie można na nich jeździć, latać, pływać.
Rinnegan będzie dawał jakieś nowe jutsu i możliwość kontrolowanie 6 Ścieżek Paina.
Sharingan będzie jednym Kekkei genkai, który posiada więcej niż jeden poziom;
będzie ich pięć:
1. Pierwszy poziom - Cechuje się jedną lub dwoma łezkami.
2. Drugi poziom - W oku pojawiają się już trzy łezki.
3. Trzeci poziom (Mangekyō Sharingan) - Jego wygląd jest inny u każdego posiadacza.
4. Czwarty poziom (Enternal Mangekyō Sharingan) - Pozwala kontrolować tak silne demony jak Kurama.
5. Piąty poziom (Rinnegan)
Dokładne właściwości Sharingana nie są jeszcze określone, więcej wkrótce.
Będzie można na nich jeździć, latać, pływać.
Rinnegan będzie dawał jakieś nowe jutsu i możliwość kontrolowanie 6 Ścieżek Paina.
Sharingan będzie jednym Kekkei genkai, który posiada więcej niż jeden poziom;
będzie ich pięć:
1. Pierwszy poziom - Cechuje się jedną lub dwoma łezkami.
2. Drugi poziom - W oku pojawiają się już trzy łezki.
3. Trzeci poziom (Mangekyō Sharingan) - Jego wygląd jest inny u każdego posiadacza.
4. Czwarty poziom (Enternal Mangekyō Sharingan) - Pozwala kontrolować tak silne demony jak Kurama.
5. Piąty poziom (Rinnegan)
Dokładne właściwości Sharingana nie są jeszcze określone, więcej wkrótce.
jak mówiłem o żabach i wężach to chidzło mi o techniki takie jak jiraira używał w walce z itachi+kisame czy painem że przywołuje np żołądek żaby i niszczy świat albo jak orochimaru wypuszczał weże z rękawów czy ust w formie wave'wa
Vking- Genin
Jak dla mnie powinno być tylko zrobić to tak ;D że jak masz podpisany z wężami pakt to wtedy masz możliwość nauki takich jutsu jak Orochimaru xd tak samo z żabami itd.Vking napisał:jak mówiłem o żabach i wężach to chidzło mi o techniki takie jak jiraira używał w walce z itachi+kisame czy painem że przywołuje np żołądek żaby i niszczy świat albo jak orochimaru wypuszczał weże z rękawów czy ust w formie wave'wa
Nameman- Academy Student
Reputacja : 4
Wioska : Konoha
Ja mam taki pomysł odnośnie EMS. Można kontrolować demona, moim pomysłem jest system oswajania potworów, a mianowicie demonów. Tylko posiadacz EMS może "oswoić" demona. Po śmierci lub logu demon wyrywa się z pod kontroli i znowu szaleje
EeFo- Special Jōnin
Reputacja : 8
Wioska : Jeszcze nie wiem ;p
Nie, to by się na przykład nie opłacało, podam teraz przykład co mogłoby się zdarzyć :
Idę na expo i widzę demona, a tu nagle i nagle ded , wracam po eq <jezeli bd wypadac> i demon mnie znowu ubija ...
/Edit By Memosyne
Niekoniecznie musisz tracić eq:> Będzie Tsunade Amulet.
Idę na expo i widzę demona, a tu nagle i nagle ded , wracam po eq <jezeli bd wypadac> i demon mnie znowu ubija ...
/Edit By Memosyne
Niekoniecznie musisz tracić eq:> Będzie Tsunade Amulet.
No chodziło mi o to, że demon by pojawiał się w wyznaczonym miejscu a nie na expowiskach
EeFo- Special Jōnin
ale ktoś ci mozę przyprowadzić demona na expowisko
Vking- Genin
To masz pecha i trzeba uciekać, no jest jedno ale, że osoba która ma demona wbija za ciebie fragi i może dojść do tego, że wbije rs'a więc i tak będzie miała przerąbane
EeFo- Special Jōnin
Chciałbym przedstawić pomysł dotyczący wioski kuchiyose,a m.in. chodzi o to że np. jeżeli ktoś posiada powiedzmy Orła xD (cos na typ saska) to aby została dodana specjalna " wioska,gora " tego kuchiyose gdzie mozna brac powiedzmy misje itp. tak samo z innymi (zaby,weze,slimaki itp..)
Kamill- Academy Student
Wioska : KonohaGakure
No...
Ja jestem za ale kto to wszystko zrobi.Ja uważam, że bardzo dużo z tym roboty i opuźniło by to start servera.
To moja uwaga.
Ja jestem za ale kto to wszystko zrobi.Ja uważam, że bardzo dużo z tym roboty i opuźniło by to start servera.
To moja uwaga.
Legenda- Genin
- Liczba postów : 17
Reputacja : 22
w sumie tez racja ale nie musi byc to tak odrazu dodane
pozniej sproboje sam cos dodac jakis przyklad dla orlow lub czegos :PP
ps. oto taki w 60% gotowy ss mam braki w spr ale jeszcze robie ^.^ lecz puki co to powinno stykac jako moj przyklad
a oto link
imageshack.us/photo/my-images/196/enmak.png/ (nie dodalem tutaj bo jest zbyt duze)
pozniej sproboje sam cos dodac jakis przyklad dla orlow lub czegos :PP
ps. oto taki w 60% gotowy ss mam braki w spr ale jeszcze robie ^.^ lecz puki co to powinno stykac jako moj przyklad
a oto link
imageshack.us/photo/my-images/196/enmak.png/ (nie dodalem tutaj bo jest zbyt duze)
Kamill- Academy Student
Wioska : KonohaGakure
Jeszcze pomyślę nad tymi wioseczkami, a co do twojej mapy jest ona strasznie słaba.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: